Šilumos siurblys oras-oras Coopter&Hunter SUPREME CH-S24FTXAM2S-WP

Original price was: 2 299,00 €.Current price is: 1 711,00 €.

Šilumos siurblys oras-oras CH-S24FTXAM2S-WP skirtas patalpoms iki 70 m², pasižymi aukščiausia A+++ energijos vartojimo efektyvumo klase, žemu triukšmo lygiu ir integruotu Wi-Fi valdymu, leidžiančiu nuotoliniu būdu reguliuoti įrenginį. Unikali CH 7-SKY technologija su septynių pakopų oro valymu ir CH SMART-ION filtru užtikrina švarų ir sveiką orą. Ekologiškas šaltnešis R32 ir savaiminio išsivalymo funkcija garantuoja ilgalaikį veikimą bei mažą poveikį aplinkai. Stilingas dizainas ir pažangios funkcijos, tokios kaip +8°C temperatūros palaikymas ir LED ekranas, suteikia maksimalų komfortą.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Šilumos siurblys oras-oras Coopter&Hunter SUPREME CH-S24FTXAM2S-WP

yra išskirtinis pasirinkimas dėl savo pažangių technologijų ir funkcijų, kurios užtikrina ne tik efektyvų šildymą bei šaldymą, bet ir aukščiausio lygio oro kokybę bei komfortą.

  • Unikali CH 7-SKY technologija suteikia septynių pakopų oro valymą, kuris pašalina dulkes, alergenus ir kitus teršalus, užtikrinant švarų orą jūsų namuose. Papildomai, CH SMART-ION Filter – tai naujos kartos oro valymo sistema, kuri dar labiau pagerina oro kokybę, efektyviai neutralizuodama kvapus ir mikroskopinius teršalus.
  • Šilumos siurblyje integruotas Wi-Fi valdymas leidžia jums valdyti įrenginį nuotoliniu būdu per išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį, nepriklausomai nuo jūsų buvimo vietos. Tai užtikrina, kad grįžę namo visada rasite optimalų klimatą.
  • Dėl Generation V technologijos, šis siurblys pasiekia aukščiausią A+++ energijos vartojimo efektyvumo klasę, naudodamas itin kokybiškas ir energiją taupančias sudedamąsias dalis, taip sumažinant elektros sąnaudas.
  • Stilingas dizainas ir LED ekranas ne tik suteikia šiuolaikišką išvaizdą, bet ir leidžia lengvai stebėti bei valdyti įrenginio funkcijas, su galimybe ekraną išjungti naktį, kad netrukdytų miegui.
  • Ekologiškas šaltnešis R32 yra draugiškas aplinkai, nes turi žemą globalinio atšilimo potencialą (GWP), taip pat įrenginys atitinka griežtas ErP direktyvas (Energy related Products) pagal ES standartus.
  • Šilumos siurblys pasižymi žemu triukšmo lygiu, todėl jis veikia tyliai ir netrukdo jūsų kasdienybei. Savaiminio išsivalymo technologija užtikrina, kad įrenginys visada išliks švarus, sumažinant bakterijų ir pelėsio susidarymo riziką, o ECO FRESH elektrostatinis oro valymo filtras dar labiau prisideda prie sveikesnės aplinkos kūrimo.
  • Šilumos siurblys taip pat turi +8°C temperatūros palaikymo funkciją, kuri yra ypač naudinga, kai reikia palaikyti minimalią temperatūrą patalpose žiemos metu. Antikorozinė danga GREEN-FIN apsaugo išorinį bloką nuo korozijos, pratęsiant įrenginio tarnavimo laiką net ir sudėtingomis oro sąlygomis.
  • Automatinio paleidimo iš naujo funkcija, apsaugos sistema nuo apledėjimo ir įtampos stabilizavimo sistema suteikia papildomą saugumą ir patikimumą, užtikrinant, kad įrenginys veiktų sklandžiai net esant žemai įtampai ar kitoms nepalankioms sąlygoms.
  • Papildomos funkcijos, tokios kaip kokybiško miego režimas SLEEP, intelektuali AUTO valdymo sistema ir 24 valandų laikmatis, suteikia maksimalų komfortą ir lengvą naudojimąsi įrenginiu, prisitaikant prie jūsų poreikių. Valdymo pultelis, padengtas antibakteriniu sluoksniu, apsaugo nuo bakterijų plitimo, o galimybė užblokuoti pultelį užtikrina, kad nustatymai nebus netyčia pakeisti.

Visos šios savybės padaro šį šilumos siurblį ne tik efektyviu ir patikimu pasirinkimu, bet ir puikiu sprendimu tiems, kurie vertina komfortą, stilių ir ekologiškumą.

Brošiūra atsisiuntimui>

Svoris 81,5 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šilumos siurblys oras-oras Coopter&Hunter SUPREME CH-S24FTXAM2S-WP”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Parametras Reikšmė
Modelis CH-S24FTXAM2S-WP
Šaldymas (kW) 7,03 (2,00-9,00)
Šildymas (kW) 7,03 (2,00-9,50)
Elektros galingumas (šaldymas/šildymas) (kW) 1,85/1,75
Sezoninis energijos koeficientas SEER 6,5(А++)
Sezoninis energijos koeficientas SCOP 4,1(А+)
Vidinės dalies oro srautas (m³/h) - / 850 / 950 / 1100 / 1250
Garso slėgis 1m atstumu. (vidinis) (dB(A)) 32 / 35 / 38 / 41 / 44 / 47 / 50
Garso slėgis 1m atstumu. (išorinis) (dB(A)) 56
Matmenys (vidinė dalis/išorinė dalis), HxWxD (mm) 1101х327х249 / 1000х790х427
Svoris (vidinis/išorinis) (kg) 16,50 / 65,00
Maksimalus vamzdyno ilgis (m) 50
Maksimalus aukščio perkrytis (m) 30
Darbinė lauko temperatūra šaldyme (°C) -18 / +54
Darbinė lauko temperatūra šildyme (°C) -30 / +24
Maitinimas 1f / 220-240 / 50Hz
Maitinimo privedimas išorinis blokas
Skysčio linijos skersmuo (mm/col) 6,38 / 1/4″
Dujų linijos skersmuo (mm/col) 15,88 / 5/8″