Mobilus oro kondicionierius HTW P27 HTW-PC-035P27

Original price was: 932,00 €.Current price is: 652,00 €.

Mobilus oro kondicionierius HTW P27, skirtas patalpoms nuo 25 iki 40 m², užtikrina efektyvų vėsinimą su 3,5 kW galia ir lengvai valdomas per LED ekraną ar nuotolinio valdymo pultelį. Jis pasižymi automatine garinimo sistema, kuri išgarina kondensatą, todėl nereikia rankiniu būdu tuštinti rezervuaro. Įrenginys yra lengvai transportuojamas, turi laikmačio ir atminties funkcijas elektros dingimo atveju. Naudoja ekologišką šaltnešį R290, draugišką aplinkai.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Mobilus oro kondicionierius HTW P27 HTW-PC-035P27 

yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško efektyvaus ir patogaus sprendimo vėsinant patalpas nuo 25 iki 40 m². Šis kondicionierius ne tik užtikrina patikimą ir greitą vėsinimą, bet ir siūlo daugybę patogumų, kurie padaro jo naudojimą itin paprastą ir patogų.

Efektyvus vėsinimas su patogiu valdymu

HTW-PC-035P27 oro kondicionierius pasižymi 3,5 kW galia šaldyme ir yra lengvai valdomas per integruotą LED ekraną arba nuotolinio valdymo pultelį. Prietaisas turi laikmačio funkciją, leidžiančią jums nustatyti, kada įrenginys turėtų įsijungti arba išsijungti, taip suteikiant papildomą komfortą ir energijos taupymą.

Patogus naudojimas ir priežiūra

Šis mobilus oro kondicionierius yra lengvai transportuojamas ir perkeliamas, todėl jį galite naudoti skirtingose patalpose pagal poreikį. Jo automatinė garinimo sistema leidžia kondensuotą vandenį išgarinti savaime, išvengiant būtinybės rankiniu būdu tuštinti rezervuarą. Be to, įrenginys pasižymi lengvu montavimu ir minimaliu priežiūros poreikiu.

Atminties funkcija ir darbas vėsinimo režime

HTW-PC-035P27 turi atminties funkciją, kuri užtikrina, kad elektros dingimo atveju visi jūsų nustatymai bus išsaugoti, o prietaisas grįš į ankstesnį darbo režimą, kai elektros tiekimas bus atstatytas. Prietaisas veikia tik vėsinimo režimu, todėl yra idealiai tinkamas karštoms vasaros dienoms.

Ekologiškas šaltnešis

Šis oro kondicionierius naudoja ekologišką šaltnešį R290, kuris yra draugiškas aplinkai ir užtikrina efektyvų šaldymo procesą, kartu sumažinant poveikį ozono sluoksniui.

Mobilus oro kondicionierius HTW P27 HTW-PC-035P27 yra patikimas ir efektyvus sprendimas jūsų namų ar biuro vėsinimui, siūlantis paprastą naudojimą ir daugybę patogumų, kurie užtikrina maksimalų komfortą.

Svoris 34 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Mobilus oro kondicionierius HTW P27 HTW-PC-035P27”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Techniniai Duomenys
Modelis HTW-PC-035P27
Galia šaldyme/šildyme 3,5/- kW
Elektros suvartojimas šaldyme/šildyme 1,35/- kW
EER/COP 2,6(A)/-
Garso slėgis 51,9 dB(A)
Oro srautas 380 m³/h
Rekomenduojamas plotas 25-40 m²
Darbinė temperatūra +17/+35 °C
Šaltnešis R290/0,23 kg
Matmenys 467x765x397 mm
Įrenginio svoris 34 kg