Oro kondicionierius TCL Ocarina R32 6.84/7.05kW

Original price was: 1 620,00 €.Current price is: 1 053,00 €.

Oro kondicionierius TCL OCARINA FASHION, skirtas patalpoms iki 70 m², efektyviai vėsina ir šildo net esant ekstremalioms lauko temperatūroms nuo -20°C iki +50°C. Jis turi GENTLE BREEZE funkciją, kuri švelniai vėsina patalpas, bei I FEEL technologiją, užtikrinančią komfortišką temperatūrą ten, kur yra nuotolinis pultas. DEEP CLEAN funkcija pašalina nešvarumus ir bakterijas, o įmontuotas WiFi modulis leidžia patogiai valdyti įrenginį išmaniuoju telefonu. Aukštas energetinis efektyvumas (A++/A+ klasė) ir tvarus R32 šaltnešis garantuoja mažesnes energijos sąnaudas ir draugiškumą aplinkai.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Oro kondicionierius TCL OCARINA FASHIO

yra modernus, efektyvus ir funkcionalus įrenginys, skirtas tiek vėsinimui, tiek šildymui patalpose iki 70 m². Su šiuo įrenginiu galite mėgautis komfortu net ekstremaliomis sąlygomis – jis veikia, kai lauko temperatūra siekia +50°C, o šildo patalpas net esant -20°C lauko temperatūrai.

Išmaniosios funkcijos ir technologijos

  • GENTLE BREEZE – „be vėjo“ funkcija, sumažinanti tiesioginį šalto oro srautą, švelniai ir saugiai atvėsina patalpas, užkertant kelią gerklės skausmui ar peršalimui.
  • I FEEL – temperatūros jutiklis, įmontuotas nuotoliniame valdymo pulte, leidžia palaikyti komfortišką temperatūrą toje vietoje, kur yra pultas.
  • DEEP CLEAN – ši funkcija užšaldo, o vėliau užkaitina vidinę įrenginio kasetę, efektyviai pašalindama nešvarumus ir sustabdydama bakterijų dauginimąsi, taip užtikrinant švaresnį ir sveikesnį orą.

Išmanusis valdymas ir tvarumas Oro kondicionierius gali būti valdomas išmaniuoju telefonu ar kitu įrenginiu, dėka integruoto WiFi modulio, leidžiančio patogiai reguliuoti patalpų klimatą net būnant ne namuose. Naudojamas tvarus R32 šaltnešis, kuris yra draugiškas aplinkai ir mažiau kenkia ozono sluoksniui.

Aukštas energetinis efektyvumas Šis oro kondicionierius priskirtas A++/A+ energetinio efektyvumo klasei, todėl jis yra ne tik ekologiškas, bet ir padeda sutaupyti elektros energiją, užtikrinant mažesnes sąskaitas už energiją. Jo vėsinimo galia siekia 6.84 kW, o šildymo – 7.05 kW, tad jis lengvai susidoroja su didesniais patalpų plotais.

„OCARINA FASHION“ oro kondicionierius yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško efektyvaus, patikimo ir pažangaus sprendimo savo namams ar biurui, suteikiant maksimalų komfortą bet kokiomis sąlygomis.

Brošiūra atsisiuntimui>

Svoris 52 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Oro kondicionierius TCL Ocarina R32 6.84/7.05kW”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

 
Serija OCARINA FASHION
Tipas Sieninis
Nuotolinis valdymas Wi-Fi
Valdymas internetu Integruotas Wi-Fi modulis komplekte
Vėsinimo galia, kW 6.84 (1.83-7.82)
Šildymo galia, kW 7.05 (1.85-7.96)
Nominali galia, kW 6.84/7.05
Vėsinimo sezoninis naudingumo koeficientas (SEER) 6.5
Šildymo sezoninis naudingumo koeficientas (SCOP) 4.0
„Smart Wi-Fi“ Yra
Energetinio efektyvumo klasė A++/A+
Maitinimas 1/220-240V/50Hz
Išorinio bloko pašildymas Taip
Išorinis blokas komplekte Taip
Vidinis blokas komplekte Taip
Šaltnešis R32
Darbinė temperatūra vėsinime -15~53 C°
Darbinė temperatūra šildyme -20~30 C°
Rekomenduojamas patalpos plotas, m² Iki 70
Bevėjis Taip