Šilumos siurblys oras-oras TCL Ocarina T-PRO R32 5.1/5.8kW

Original price was: 1 658,00 €.Current price is: 1 078,00 €.

Šilumos siurblys oras-oras TCL Ocarina T-PRO R32 5.1/5.8kW, skirtas patalpoms iki 50 m², efektyviai veikia net esant ekstremalioms lauko temperatūroms nuo +60°C iki -30°C. Jis turi pažangias funkcijas, tokias kaip GENTLE BREEZE švelniam vėsinimui ir I FEEL technologiją, užtikrinančią komfortą toje vietoje, kur yra nuotolinis pultas. DEEP CLEAN ir UV-C sterilizacijos funkcijos palaiko higienišką oro kokybę, o TitanGOLD danga saugo įrenginį nuo nešvarumų kaupimosi. Aukštas energetinis efektyvumas (A+++/A++) ir išmanus valdymas per WiFi užtikrina patogų ir taupų naudojimą.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Šilumos siurblys oras-oras TCL OCARINA T-PRO 5.1/5.8kW

yra itin pažangus ir efektyvus įrenginys, skirtas patalpoms iki 50 m², užtikrinantis komfortą tiek vėsinant, tiek šildant net ir esant ekstremalioms lauko sąlygoms. Šis modelis gali vėsinti, kai lauko temperatūra siekia iki +60°C, ir šildyti, kai temperatūra krenta iki -30°C, todėl tai yra puikus sprendimas tiek karštoms vasaroms, tiek šaltoms žiemoms.

Pažangios funkcijos ir technologijos

  • GENTLE BREEZE funkcija sukurta taip, kad švelniai ir saugiai vėsintų patalpas, sumažindama tiesioginį šalto oro srautą ir apsaugodama nuo peršalimo ar gerklės skausmo.
  • I FEEL technologija leidžia kondicionieriui palaikyti optimalią temperatūrą būtent toje vietoje, kur yra nuotolinis valdymo pultas, užtikrinant maksimalią komforto zoną.
  • DEEP CLEAN funkcija užšaldo, o po to užkaitina vidinę įrenginio kasetę, efektyviai pašalindama nešvarumus ir stabdydama bakterijų dauginimąsi, taip išlaikant įrenginį švarų ir higienišką.
  • UV-C sterilizacija naudoja ultravioletinę spinduliuotę, kuri naikina iki 98,66% bakterijų ir virusų, užtikrindama švarų ir sveiką orą jūsų namuose ar biure.
  • BIG CARE funkcija su bipoliniu jonų generatoriumi įkrauna orą neigiamais jonais, kurie deaktyvuoja kenksmingas daleles, išvalydami orą ir sukurdami sveikesnį patalpų klimatą.
  • TitanGOLD danga apsaugo vidinius ir išorinius blokus nuo nešvarumų kaupimosi, o dėl savo hidrofilinių savybių užtikrina savaiminio išsivalymo funkciją, ilginančią įrenginio tarnavimo laiką.

Išmanus valdymas ir tvarumas

Šilumos siurblys gali būti valdomas išmaniuoju telefonu ar kitu išmaniu įrenginiu per integruotą WiFi modulį, leidžiant lengvai reguliuoti patalpų klimatą iš bet kurios vietos. Naudojamas ekologiškas R32 šaltnešis, kuris yra draugiškas aplinkai ir mažiau kenkia ozono sluoksniui, taip prisidedant prie tvarios aplinkos kūrimo.

Aukštas energetinis efektyvumas

„OCARINA T-PRO“ pasižymi aukštu energetiniu efektyvumu, priskirtu A+++/A++ klasei, kas leidžia efektyviai naudoti energiją ir sumažinti sąskaitas už elektros energiją. Šis šilumos siurblys ne tik užtikrina optimalų klimatą patalpose, bet ir prisideda prie ilgalaikio energijos taupymo, mažindamas eksploatacijos kaštus.

Šilumos siurblys oras-oras TCL OCARINA T-PRO 5.1/5.8kW yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukšto efektyvumo, pažangių technologijų ir patikimo veikimo ekstremaliomis sąlygomis, užtikrinant komfortą visus metus.

Svoris 56,5 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šilumos siurblys oras-oras TCL Ocarina T-PRO R32 5.1/5.8kW”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Serija OCARINA T-PRO
Tipas Sieninis
Nuotolinis valdymas Wi-Fi
Valdymas internetu Integruotas Wi-Fi modulis komplekte
Vėsinimo galia, kW 5.1 (1.25-5.92)
Šildymo galia, kW 5.8 (1.25-6.69)
Nominali galia, kW 5.1/5.8
Vėsinimo sezoninis naudingumo koeficientas (SEER) 8.5
Šildymo sezoninis naudingumo koeficientas (SCOP) 4.6
„Smart Wi-Fi“ Yra
Energetinio efektyvumo klasė A+++/A++
Maitinimas 1/220-240V/50Hz
Išorinis blokas komplekte Taip
Vidinis blokas komplekte Taip
Šaltnešis R32
Darbinė temperatūra vėsinime -15~53 C°
Darbinė temperatūra šildyme -30~30 C°
Rekomenduojamas patalpos plotas, m² iki 50
Bevėjis Taip