Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Flex, 120 S T Net 13.87 kW Φ3, su 190l vandens šildytuvu ir Wi-Fi

Original price was: 11 280,00 €.Current price is: 7 558,00 €.

Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Flex, 120 S T Net 13.87 kW Φ3 yra modernus inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, naudojantis ekologišką R32 šaltnešį ir pasiekiantis COP iki 5,1, užtikrinantis aukštą efektyvumą ir žemą garso lygį iki 52 dB(A). Komplekte esantis valdiklis Sensys HD ir Wi-Fi rinkinys leidžia patogiai valdyti įrenginį per „Ariston NET“ aplikaciją, o lengvas montavimas su integruotu magnetiniu filtru ir 12 litrų išsiplėtimo indu palengvina įrenginio priežiūrą. Standartinėje komplektacijoje taip pat yra 190 litrų vandens šildytuvas su visais reikalingais priedais, užtikrinantis komfortą ir energijos taupymą. Šis šilumos siurblys suderinamas su fotovoltinėmis sistemomis, leidžiančiomis efektyviai naudoti saulės energiją.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Flex, 120 S T Net 13.87 kW Φ3, su 190l vandens šildytuvu ir Wi-Fi

yra pažangus inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, sukurtas siekiant užtikrinti aukštą efektyvumą, patogumą ir aplinkos tausojimą. Naudojant ekologišką R32 šaltnešį, šis įrenginys ne tik mažina poveikį aplinkai, bet ir pasiekia COP iki 5,1, užtikrinant aukštą šilumos našumą net esant žemoms temperatūroms. Su žemu garso lygiu iki 52 dB(A) ir moderniu, funkcionaliu dizainu, „NIMBUS S NET R32“ puikiai integruojasi į bet kokią gyvenamąją ar komercinę aplinką, užtikrinant komfortą ir tylą.

Išskirtinės Funkcijos ir Patogumas

Šilumos siurblys pasižymi moderniomis technologijomis, kurios palengvina tiek montavimą, tiek priežiūrą. Komplekte esantis valdiklis Sensys HD gali būti montuojamas tiek į vidinį bloką, tiek atskirose patalpose, suteikiant maksimalų valdymo patogumą. Visi komponentai yra lengvai prieinami iš priekio, todėl priežiūra tampa paprastesnė. Integruotas magnetinis filtras ir 12 litrų išsiplėtimo indas užtikrina švarų ir efektyvų vandens cirkuliavimą sistemoje, o standartinėje komplektacijoje esantis 190 litrų vandens šildytuvas su pajungimo priedais leidžia lengvai ir greitai įrengti šilumos siurblį.

Išmanus Valdymas ir Energijos Taupymas

„NIMBUS S NET R32“ standartiškai komplektuojamas su Wi-Fi rinkiniu, leidžiančiu valdyti įrenginį nuotoliniu būdu per „Ariston NET“ aplikaciją. Ši funkcija suteikia galimybę lengvai reguliuoti šildymo ir vėsinimo sistemas iš bet kurios vietos, taip pat palaikoma nuotolinio serviso galimybė, kas leidžia greitai reaguoti į bet kokius techninius klausimus. Be to, šis šilumos siurblys yra suderinamas su fotovoltinėmis sistemomis, leidžiančiomis efektyviai panaudoti saulės energiją ir dar labiau sumažinti energijos sąnaudas.

Patikimas ir Efektyvus Sprendimas

„NIMBUS S NET R32“ yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo, efektyvaus ir lengvai valdomo šilumos siurblio, galinčio užtikrinti komfortą ir energijos taupymą visus metus. Jo modernus dizainas ir aukštos kokybės komponentai garantuoja ilgalaikį patikimumą, o integracija su pažangiomis technologijomis leidžia maksimaliai išnaudoti šilumos siurblio teikiamą naudą.

Brošiūra atsisiuntimui>

Svoris 300 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Flex, 120 S T Net 13.87 kW Φ3, su 190l vandens šildytuvu ir Wi-Fi”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

 
Serija NIMBUS S NET R32
Tipas Oras-Vanduo SPLIT
Nuotolinis valdymas Wi-Fi
Valdymas internetu Atskiras Wi-Fi modulis komplekte
Vėsinimo galia, kW max/min 12.5/4.3 (oras 35°C, vanduo 18/23°C)
Šildymo galia, kW max/min 13.9/3.7 (oras 7°C, vanduo 35/30°C)
Prated, kW (LWT 55) 9.39
Nominali galia, kW 12
Šildymo sezoninis naudingumo koeficientas (SCOP) 4.6
Karšto vandens ruošimas Išorinėje vandens talpoje (komplekte)
Energetinio efektyvumo klasė A+++/A++
Karšto vandens gamybos profilis L
Maitinimas Φ3, 400 V, 50 Hz
Šaltnešis R32
Termoreguliacijos įranga komplekte Valdiklis-termostatas Ariston Sensys HD