Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 35 S Net 6.35 kW, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi

Original price was: 8 493,00 €.Current price is: 5 690,00 €.

Ariston Nimbus R32, Compact, 35 S Net 6.35 kW yra aukštos kokybės inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo su integruotu 180 litrų vandens šildytuvu, kuris naudoja ekologišką R32 šaltnešį, užtikrindamas efektyvų šildymą ir vėsinimą. Jis pasižymi tyliu veikimu (iki 52 dB(A)) ir paprastu montavimu, nes turi lengvai prieinamus komponentus, integruotą magnetinį filtrą ir 12 litrų išsiplėtimo indą. Įrenginį galima valdyti nuotoliniu būdu per „Ariston NET“ aplikaciją, dėka Wi-Fi rinkinio ir valdiklio Sensys HD, suteikiančio patogumą ir kontrolę. Be to, šis šilumos siurblys gali būti integruotas su fotovoltinėmis sistemomis, leidžiančiomis dar labiau sumažinti energijos sąnaudas.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 35 S Net 6.35 kW

yra pažangus inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, sukurtas siekiant užtikrinti maksimalų efektyvumą, komfortą ir patogumą naudoti. Šis modelis turi integruotą 180 litrų vandens šildytuvą, kuris užtikrina patikimą ir efektyvų karšto vandens tiekimą jūsų namams. Naudojant ekologišką R32 šaltnešį, šilumos siurblys pasiekia aukštą COP iki 5,1, tuo pačiu sumažinant poveikį aplinkai ir užtikrinant efektyvų energijos vartojimą. Dėl žemo garso lygio iki 52 dB(A) ir modernaus dizaino, „NIMBUS S NET R32“ puikiai tinka tiek gyvenamiesiems, tiek komerciniams pastatams, užtikrinant tylų ir efektyvų veikimą.

Funkcionalumas ir Montavimo Patogumas

Šilumos siurblys išsiskiria paprastu montavimu ir lengva priežiūra. Komplekte esantis valdiklis Sensys HD gali būti montuojamas tiek į vidinį bloką, tiek atskirose patalpose, suteikiant lankstumą valdyti sistemą pagal jūsų poreikius. Visi komponentai yra lengvai prieinami iš priekio, todėl priežiūra yra greita ir paprasta. Integruotas magnetinis filtras ir 12 litrų išsiplėtimo indas užtikrina švarų ir stabilų vandens cirkuliavimą sistemoje, o papildomai gali būti komplektuojamas integruotas BKV išsiplėtimo indas, suteikiantis dar daugiau lankstumo.

Išmanus Valdymas ir Energijos Taupymas

„NIMBUS S NET R32“ turi Wi-Fi rinkinį standartinėje komplektacijoje, leidžiantį valdyti įrenginį nuotoliniu būdu per „Ariston NET“ aplikaciją. Tai suteikia galimybę reguliuoti temperatūrą ir stebėti įrenginio veikimą iš bet kurios vietos, užtikrinant maksimalų komfortą ir efektyvumą. Be to, šis šilumos siurblys palaiko nuotolinio serviso galimybę, kas leidžia greitai reaguoti į bet kokius techninius klausimus ir užtikrinti sklandų sistemos veikimą. Integracija su fotovoltinėmis sistemomis leidžia efektyviai panaudoti saulės energiją, dar labiau sumažinant energijos sąnaudas ir prisidedant prie tvaraus gyvenimo būdo.

Patikimumas ir Efektyvumas

„NIMBUS S NET R32“ yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo, efektyvaus ir lengvai valdomo šilumos siurblio su moderniomis funkcijomis, užtikrinančiomis komfortą ir energijos taupymą visus metus. Jo integruotos funkcijos ir aukštos kokybės komponentai garantuoja ilgalaikį patikimumą ir sklandų veikimą, prisidedant prie šiuolaikinių energijos taupymo standartų.

Brošiūra atsisiuntimui>

Svoris 190 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 35 S Net 6.35 kW, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Serija NIMBUS S NET R32
Tipas Oras-Vanduo SPLIT
Nuotolinis valdymas Wi-Fi
Valdymas internetu Atskiras Wi-Fi modulis komplekte
Vėsinimo galia, kW max/min 6.59/2.39 (oras 35°C, vanduo 18/23°C)
Šildymo galia, kW max/min 6.35/1.68 (oras 7°C, vanduo 35/30°C)
Prated, kW (LWT 55) 4.63
Nominali galia, kW 3.50
Šildymo sezoninis naudingumo koeficientas (SCOP) 4.89
Karšto vandens ruošimas Integruotoje vandens talpoje
Energetinio efektyvumo klasė A+++/A++
Karšto vandens gamybos profilis L
Maitinimas Φ1, 230 V, 50 Hz
Šaltnešis R32
Termoreguliacijos įranga komplekte Valdiklis-termostatas Ariston Sensys HD