Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 50 S Net 7.57 kW, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi

Original price was: 8 925,00 €.Current price is: 5 980,00 €.

Ariston Nibus Compact S NET R32 yra efektyvus inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo su integruotu 180 litrų vandens šildytuvu, skirtas patalpoms iki 200 m². Jis naudoja ekologišką R32 šaltnešį, pasiekia COP iki 5,1 ir veikia tyliai, iki 52 dB(A). Wi-Fi rinkinys ir valdiklis Sensys HD leidžia patogiai valdyti įrenginį nuotoliniu būdu, o integracija su fotovoltinėmis sistemomis padeda dar labiau sumažinti energijos sąnaudas. Paprastas montavimas ir lengva priežiūra užtikrina ilgalaikį patikimumą ir komfortą.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 50 S Net 7.57 kW, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi

yra pažangus inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, kuris idealiai tinka tiems, kurie ieško efektyvumo, komforto ir ekologiškų sprendimų. Šis modelis turi integruotą 180 litrų vandens šildytuvą, kuris užtikrina patikimą karšto vandens tiekimą, o ekologiškas R32 šaltnešis mažina poveikį aplinkai, užtikrindamas COP iki 5,1. Šilumos siurblys pasižymi žemu garso lygiu, kuris neviršija 52 dB(A), todėl veikia tyliai ir netrikdo kasdienio gyvenimo.

Išskirtinis Dizainas ir Patogumas

„NIMBUS S NET R32“ šilumos siurblys išsiskiria moderniu ir funkcionaliu dizainu, kurio dėka visi komponentai yra lengvai prieinami iš priekio, palengvinant priežiūrą ir servisą. Komplekte esantis valdiklis Sensys HD suteikia galimybę montuoti jį tiek į vidinį bloką, tiek atskirose patalpose, suteikiant maksimalų valdymo lankstumą. Montavimas yra paprastas ir greitas, dėka integruotų magnetinio filtro, 12 litrų išsiplėtimo indo ir galimybės papildomai komplektuoti integruotą BKV išsiplėtimo indą.

Išmanus Valdymas ir Energijos Taupymas

Šilumos siurblys turi Wi-Fi rinkinį, kuris leidžia valdyti įrenginį nuotoliniu būdu naudojant „Ariston NET“ aplikaciją, suteikiant galimybę stebėti ir reguliuoti temperatūrą iš bet kurios vietos. Taip pat palaikoma nuotolinio serviso galimybė, užtikrinanti greitą ir efektyvų techninį aptarnavimą. „NIMBUS S NET R32“ gali būti integruotas su fotovoltinėmis sistemomis, leidžiančiomis efektyviai panaudoti saulės energiją ir dar labiau sumažinti energijos sąnaudas, prisidedant prie tvaraus gyvenimo būdo.

Brošiūra atsisiuntimui>

Svoris 190 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 50 S Net 7.57 kW, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Serija NIMBUS S NET R32
Tipas Oras-Vanduo SPLIT
Nuotolinis valdymas Wi-Fi
Valdymas internetu Atskiras Wi-Fi modulis komplekte
Vėsinimo galia, kW max/min 8.56/2.38 (oras 35°C, vanduo 18/23°C)
Šildymo galia, kW max/min 7.57/1.68 (oras 7°C, vanduo 35/30°C)
Prated, kW (LWT 55) 5.65
Nominali galia, kW 5.0
Šildymo sezoninis naudingumo koeficientas (SCOP) 4.67
Karšto vandens ruošimas Integruotoje vandens talpoje
Energetinio efektyvumo klasė A+++/A++
Karšto vandens gamybos profilis L
Maitinimas Φ1, 230 V, 50 Hz
Šaltnešis R32
Termoreguliacijos įranga komplekte Valdiklis-termostatas Ariston Sensys HD