Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 80 S Net 11.74 kW, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi

Original price was: 10 134,00 €.Current price is: 6 790,00 €.

Ariston Nibus Compact S NET R32 yra efektyvus inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo su integruotu 180 litrų vandens šildytuvu, skirtas patalpoms iki 250 m². Jis naudoja ekologišką R32 šaltnešį, pasiekia COP iki 5,1 ir veikia tyliai, iki 52 dB(A). Įrenginys turi Wi-Fi valdymą per „Ariston NET“ aplikaciją, o paprastas montavimas ir lengva priežiūra užtikrina ilgalaikį patikimumą. Šilumos siurblys taip pat gali būti integruotas su fotovoltinėmis sistemomis, leidžiančiomis sumažinti energijos sąnaudas.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 80 S Net 11.74 kW, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi

yra aukštos kokybės inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, sukurtas siekiant užtikrinti optimalų šildymo ir vėsinimo efektyvumą. Šis modelis yra aprūpintas integruotu 180 litrų vandens šildytuvu, kuris patikimai aprūpina namus karštu vandeniu. Naudojamas ekologiškas R32 šaltnešis mažina poveikį aplinkai, o šilumos siurblio COP siekia iki 5,1, užtikrinant aukštą efektyvumą net ir esant žemoms temperatūroms.

Technologijos ir Dizainas

Šilumos siurblys pasižymi moderniu ir funkcionaliu dizainu, kurio dėka visi komponentai yra lengvai prieinami iš priekio, todėl priežiūra ir aptarnavimas yra itin paprasti. Komplekte esantis valdiklis Sensys HD gali būti montuojamas tiek į vidinį bloką, tiek atskirose patalpose, suteikiant galimybę patogiai valdyti sistemą. Dėl žemo garso lygio iki 52 dB(A) „NIMBUS S NET R32“ veikia tyliai, netrikdydamas kasdienės buities.

Montavimas ir Išmanus Valdymas

Montavimas yra paprastas ir greitas, nes įrenginys turi integruotą magnetinį filtrą, 12 litrų išsiplėtimo indą ir galimybę papildomai komplektuoti integruotą BKV išsiplėtimo indą. Šilumos siurblys taip pat komplektuojamas su Wi-Fi rinkiniu, leidžiančiu valdyti įrenginį nuotoliniu būdu per „Ariston NET“ aplikaciją, kas suteikia galimybę stebėti ir reguliuoti temperatūrą iš bet kurios vietos. Be to, palaikoma nuotolinio serviso galimybė, užtikrinanti greitą ir efektyvų techninį aptarnavimą.

Energijos Taupymas ir Tvarumas

„NIMBUS S NET R32“ yra suderinamas su fotovoltinėmis sistemomis, leidžiančiomis efektyviai išnaudoti saulės energiją ir dar labiau sumažinti energijos sąnaudas. Tai ne tik prisideda prie tvaraus gyvenimo būdo, bet ir užtikrina ilgalaikį patikimumą bei komfortą jūsų namuose.

Brošiūra atsisiuntimui>

Svoris 228 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 80 S Net 11.74 kW, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

 
Serija NIMBUS S NET R32
Tipas Oras-Vanduo SPLIT
Nuotolinis valdymas Wi-Fi
Valdymas internetu Atskiras Wi-Fi modulis komplekte
Vėsinimo galia, kW max/min 12.65/3.45 (oras 35°C, vanduo 18/23°C)
Šildymo galia, kW max/min 11.74/2.74 (oras 7°C, vanduo 35/30°C)
Prated, kW (LWT 55) 7.62
Nominali galia, kW 8.0
Šildymo sezoninis naudingumo koeficientas (SCOP) 4.95
Karšto vandens ruošimas Integruotoje vandens talpoje
Energetinio efektyvumo klasė A+++/A++
Karšto vandens gamybos profilis L
Maitinimas Φ1, 230 V, 50 Hz
Šaltnešis R32
Termoreguliacijos įranga komplekte Valdiklis-termostatas Ariston Sensys HD