Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 150 S T Net 16.90 kW Φ3, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi

Original price was: 13 680,00 €.Current price is: 9 166,00 €.

Ariston Nimbus R32, Compact, 150 S T Net 16.90 kW Φ3 yra efektyvus inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo su integruotu 180 litrų vandens šildytuvu, skirtas iki 200 m² ploto namams. Jis pasižymi aukštu naudingumo koeficientu (COP iki 5,1), ekologišku R32 šaltnešiu ir žemu garso lygiu iki 52 dB(A). Komplekte yra Wi-Fi modulis ir valdiklis Ariston Sensys HD, leidžiantis patogiai valdyti siurblį nuotoliniu būdu. Tai idealus sprendimas, siekiant sumažinti energijos sąnaudas ir užtikrinti komfortą namuose.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 150 S T Net 16.90 kW Φ3, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi

yra aukštos kokybės inverterinis split tipo šilumos siurblys, skirtas efektyviam šildymui, vėsinimui ir karšto vandens ruošimui. Šis siurblys turi integruotą 180 litrų vandens šildytuvą, todėl jis puikiai tinka naudoti gyvenamuosiuose namuose, užtikrinant optimalų komfortą ir energijos taupymą.

Savybės:

  • Wi-Fi rinkinys standartinėje komplektacijoje: Leidžia nuotoliniu būdu valdyti siurblį naudojant Ariston NET aplikaciją.
  • Nuotolinis valdymas ir serviso galimybė: Užtikrina lengvą ir patogų valdymą bei priežiūrą, galimybę stebėti ir reguliuoti sistemos veikimą iš bet kurios vietos.
  • Integracija su fotovoltinėmis sistemomis: Užtikrina efektyvesnį energijos panaudojimą ir dar didesnį energijos taupymą.
  • Modernus ir funkcionalus dizainas: Sukurtas taip, kad puikiai derėtų prie bet kokio interjero.
  • Lengvas montavimas: Dėka lengvai prieinamų komponentų ir pajungimo priedų komplektų.
  • Integruotas magnetinis filtras ir 12 litrų išsiplėtimo indas: Užtikrina saugų ir efektyvų šilumos siurblio veikimą.
  • Galimybė papildomai komplektuoti integruotą BKV išsiplėtimo indą: Užtikrina dar didesnį sistemos efektyvumą ir ilgaamžiškumą.

Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus Compact yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės, ekologiško ir efektyvaus šildymo sprendimo su patogiu nuotoliniu valdymu ir plačiomis integravimo galimybėmis.

Brošiūra atsisiuntimui>

Svoris 231 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Compact, 150 S T Net 16.90 kW Φ3, su integruotu 177l vandens šildytuvu ir Wi-Fi”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Serija NIMBUS S NET R32
Tipas Oras-Vanduo SPLIT
Nuotolinis valdymas Wi-Fi
Valdymas internetu Atskiras Wi-Fi modulis komplekte
Vėsinimo galia, kW max/min 15.8/4.2 (oras 35°C, vanduo 18/23°C)
Šildymo galia, kW max/min 16.9/3.6 (oras 7°C, vanduo 35/30°C)
Prated, kW (LWT 55) 11.47
Nominali galia, kW 15
Šildymo sezoninis naudingumo koeficientas (SCOP) 4.54
Karšto vandens ruošimas Integruotoje vandens talpoje
Energetinio efektyvumo klasė A+++/A++
Karšto vandens gamybos profilis L
Maitinimas Φ3, 400 V, 50 Hz
Šaltnešis R32
Termoreguliacijos įranga komplekte Valdiklis-termostatas Ariston Sensys HD