Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Plus, 50 S Net 7.57 kW, su Wi-Fi

Original price was: 6 120,00 €.Current price is: 4 100,00 €.

Ariston Nimbus R32, Plus, 50 S Net yra inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, skirtas iki 140 m² ploto namams, užtikrinantis efektyvų šildymą ir vėsinimą. Naudojant ekologišką R32 šaltnešį ir pasiekiant COP iki 5,1, šis siurblys veikia tyliai – iki 52 dB(A), ir turi modernų, funkcionalų dizainą. Komplekte esantis Wi-Fi modulis leidžia patogiai valdyti įrenginį per „Ariston NET“ aplikaciją, o valdiklis Sensys HD suteikia lankstumo montuojant. Paprastas montavimas ir integracija su fotovoltinėmis sistemomis daro šį siurblį puikiu pasirinkimu tvariems ir efektyviems namams.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Plus, 50 S Net 7.57 kW, su Wi-Fi

yra aukštos klasės inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, sukurtas siekiant užtikrinti maksimalų efektyvumą, komfortą ir patogumą jūsų namams. Šis siurblys naudoja ekologišką R32 šaltnešį, kuris ne tik mažina poveikį aplinkai, bet ir užtikrina didelį energijos vartojimo efektyvumą, pasiekiant naudingumo koeficientą (COP) iki 5,1. Su žemu garso lygiu iki 52 dB(A) ir moderniu, funkcionaliu dizainu, šis siurblys puikiai tinka tiek gyvenamiesiems, tiek komerciniams pastatams, užtikrinant tylų ir efektyvų veikimą.

Funkcionalumas ir Patogumas

„Ariston Nimbus R32, Plus, 50 S Net“ yra sukomplektuotas taip, kad užtikrintų lengvą montavimą ir patogią priežiūrą. Komplekte esantis valdiklis Sensys HD gali būti montuojamas tiek į vidinį bloką, tiek atskirose patalpose, suteikiant lankstumą valdyti sistemą pagal jūsų poreikius. Visi komponentai yra lengvai prieinami iš priekio, todėl techninė priežiūra yra paprasta ir greita. Be to, integruotas magnetinis filtras ir 12 litrų išsiplėtimo indas užtikrina sklandų ir švarų vandens cirkuliavimą sistemoje, o galimybė prijungti išorinį vandens šildytuvą suteikia papildomą lankstumą.

Išmanus Valdymas ir Energijos Taupymas

Šilumos siurblys turi standartinį Wi-Fi rinkinį, leidžiantį patogiai valdyti įrenginį nuotoliniu būdu per „Ariston NET“ aplikaciją. Tai suteikia galimybę reguliuoti temperatūrą ir stebėti įrenginio veikimą iš bet kurios vietos, užtikrinant maksimalų komfortą ir efektyvumą. Be to, siurblys palaiko nuotolinio serviso galimybę, kas leidžia greitai reaguoti į bet kokius techninius klausimus ir užtikrinti sklandų sistemos veikimą. Integracija su fotovoltinėmis sistemomis leidžia efektyviai panaudoti saulės energiją, dar labiau sumažinant energijos sąnaudas ir prisidedant prie tvaraus gyvenimo būdo.

Efektyvumas ir Patikimumas

„Ariston Nimbus R32, Plus, 50 S Net“ yra patikimas, efektyvus ir lengvai valdomas šilumos siurblys, atitinkantis aukščiausius energijos taupymo standartus. Jo modernus dizainas, aukštos kokybės komponentai ir pažangios funkcijos garantuoja ilgalaikį patikimumą ir komfortą jūsų namuose, tuo pačiu sumažinant energijos sąnaudas ir užtikrinant tvarų gyvenimo būdą.

Brošiūra atsisiuntimui>

Svoris 94 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Plus, 50 S Net 7.57 kW, su Wi-Fi”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Serija NIMBUS S NET R32
Tipas Oras-Vanduo SPLIT
Nuotolinis valdymas Wi-Fi
Valdymas internetu Atskiras Wi-Fi modulis komplekte
Vėsinimo galia, kW max/min 8.56/2.38 (oras 35°C, vanduo 18/23°C)
Šildymo galia, kW max/min 7.57/1.68 (oras 7°C, vanduo 35/30°C)
Prated, kW (LWT 55) 5.65
Nominali galia, kW 5.0
Šildymo sezoninis naudingumo koeficientas (SCOP) 4.67
Karšto vandens ruošimas Išorinėje vandens talpoje (užsakoma atskirai)
Energetinio efektyvumo klasė A+++/A++
Maitinimas Φ1, 230 V, 50 Hz
Šaltnešis R32
Termoreguliacijos įranga komplekte Valdiklis-termostatas Ariston Sensys HD