Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Plus, 80 S T Net 11.74 kW Φ3, su Wi-Fi

Original price was: 8 050,00 €.Current price is: 5 394,00 €.

Ariston Nimbus R32, Plus, 80 S T Net yra inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, skirtas iki 200 m² ploto namams, užtikrinantis efektyvų šildymą ir vėsinimą. Naudodamas ekologišką R32 šaltnešį ir pasiekdamas COP iki 5,1, šis siurblys veikia tyliai – iki 52 dB(A). Siurblys turi Wi-Fi modulį, leidžiantį patogiai valdyti įrenginį per „Ariston NET“ aplikaciją, ir valdiklį Sensys HD, kuris suteikia lankstumo montuojant. Paprastas montavimas, lengvai prieinami komponentai ir integracija su fotovoltinėmis sistemomis daro jį puikiu pasirinkimu energiją taupantiems namams.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Plus, 80 S T Net 11.74 kW Φ3, su Wi-Fi

yra pažangus inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, sukurtas siekiant užtikrinti maksimalų efektyvumą ir komfortą jūsų namuose ar komerciniuose pastatuose. Šis modelis naudoja ekologišką R32 šaltnešį, kuris sumažina poveikį aplinkai ir užtikrina aukštą energijos vartojimo efektyvumą, pasiekiant COP iki 5,1. Su žemu garso lygiu iki 52 dB(A), šis siurblys veikia itin tyliai, todėl yra idealus sprendimas bet kokio tipo pastatams, kur reikalingas tylus ir efektyvus šildymo ir vėsinimo sprendimas.

Funkcionalumas ir Patogumas

„Ariston Nimbus R32, Plus, 80 S T Net“ siūlo modernų ir funkcionalų dizainą, leidžiantį lengvai integruoti šį įrenginį į įvairias sistemas. Komplekte esantis valdiklis Sensys HD gali būti montuojamas tiek į vidinį bloką, tiek atskirose patalpose, suteikiant lankstumą ir patogumą valdyti sistemą. Siurblys pasižymi lengvai prieinamais komponentais iš priekio, kas palengvina montavimą ir priežiūrą. Integruotas magnetinis filtras ir 12 litrų išsiplėtimo indas užtikrina sklandų ir švarų vandens cirkuliavimą sistemoje, o galimybė prijungti išorinį vandens šildytuvą suteikia dar daugiau lankstumo jūsų šildymo sprendimams.

Išmanus Valdymas ir Energijos Taupymas

Šis šilumos siurblys turi standartinį Wi-Fi rinkinį, leidžiantį patogiai valdyti įrenginį nuotoliniu būdu per „Ariston NET“ aplikaciją. Tai suteikia galimybę stebėti ir reguliuoti sistemos veikimą iš bet kurios vietos, užtikrinant maksimalų komfortą ir efektyvumą. „Nimbus R32, Plus, 80 S T Net“ palaiko nuotolinio serviso galimybę, leidžiančią greitai reaguoti į techninius klausimus ir užtikrinti sklandų veikimą. Be to, šis modelis gali būti integruojamas su fotovoltinėmis sistemomis, kas leidžia efektyviai panaudoti saulės energiją ir dar labiau sumažinti energijos sąnaudas.

Efektyvumas ir Patikimumas

„Ariston Nimbus R32, Plus, 80 S T Net“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo, efektyvaus ir lengvai valdomo šilumos siurblio su moderniomis funkcijomis, užtikrinančiomis komfortą ir energijos taupymą visus metus. Šis modelis yra idealus sprendimas siekiant sumažinti energijos sąnaudas ir prisidėti prie tvaraus gyvenimo būdo, garantuojant ilgalaikį patikimumą ir sklandų veikimą jūsų namuose ar verslo patalpose.

Brošiūra atsisiuntimui>

Svoris 136 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Plus, 80 S T Net 11.74 kW Φ3, su Wi-Fi”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Serija NIMBUS S NET R32
Tipas Oras-Vanduo SPLIT
Nuotolinis valdymas Wi-Fi
Valdymas internetu Atskiras Wi-Fi modulis komplekte
Vėsinimo galia, kW max/min 12.65/3.45 (oras 35°C, vanduo 18/23°C)
Šildymo galia, kW max/min 11.74/2.74 (oras 7°C, vanduo 35/30°C)
Prated, kW (LWT 55) 7.62
Nominali galia, kW 8.0
Šildymo sezoninis naudingumo koeficientas (SCOP) 4.95
Karšto vandens ruošimas Išorinėje vandens talpoje (užsakoma atskirai)
Energetinio efektyvumo klasė A+++/A++
Maitinimas Φ3, 400 V, 50 Hz
Šaltnešis R32
Termoreguliacijos įranga komplekte Valdiklis-termostatas Ariston Sensys HD