Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Plus, 120 S T Net 13.87 kW Φ3, su Wi-Fi

Original price was: 9 580,00 €.Current price is: 6 419,00 €.

Ariston Nimbus R32, Plus, 120 S T Net yra inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, skirtas iki 250 m² ploto namams ar verslo patalpoms, užtikrinantis aukštą efektyvumą ir komfortą. Naudodamas ekologišką R32 šaltnešį ir pasiekdamas COP iki 5,1, šis siurblys veikia tyliai – iki 52 dB(A). Jis turi Wi-Fi modulį, leidžiantį nuotoliniu būdu valdyti įrenginį per „Ariston NET“ aplikaciją, ir integruotą Sensys HD valdiklį, kuris suteikia lankstumo montuojant. Paprastas montavimas, lengvai prieinami komponentai ir integracija su fotovoltinėmis sistemomis daro jį puikiu pasirinkimu energiją taupantiems namams.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą

Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Plus, 120 S T Net 13.87 kW Φ3, su Wi-Fi

yra pažangus inverterinis split tipo šilumos siurblys oras-vanduo, sukurtas užtikrinti aukščiausio lygio efektyvumą ir komfortą jūsų namuose ar verslo patalpose. Naudodamas ekologišką R32 šaltnešį, šis modelis ne tik sumažina poveikį aplinkai, bet ir pasiekia aukštą COP iki 5,1, kas garantuoja puikų energijos vartojimo efektyvumą. Dėl žemo garso lygio – iki 52 dB(A) – siurblys veikia tyliai, todėl puikiai tinka įvairių tipų pastatams, kur reikia tylos ir komforto. Modernus dizainas ir išmanios valdymo galimybės daro šį siurblį idealiu pasirinkimu energiją taupančiam gyvenimui.

Funkcionalumas ir Patogumas

„Ariston Nimbus R32, Plus, 120 S T Net“ siūlo daugybę funkcijų, kurios palengvina montavimą ir eksploatavimą. Komplekte esantis valdiklis Sensys HD gali būti montuojamas į vidinį bloką arba atskirose patalpose, suteikiant lankstumą valdyti sistemą pagal jūsų poreikius. Visi komponentai yra lengvai prieinami iš priekio, o tai palengvina priežiūrą ir aptarnavimą. Siurblyje integruotas magnetinis filtras ir 12 litrų išsiplėtimo indas užtikrina sklandų ir švarų vandens cirkuliavimą sistemoje, o galimybė prijungti išorinį vandens šildytuvą suteikia dar daugiau lankstumo jūsų šildymo sprendimams.

Išmanus Valdymas ir Energijos Taupymas

Šilumos siurblys turi Wi-Fi rinkinį standartinėje komplektacijoje, leidžiantį patogiai valdyti įrenginį per „Ariston NET“ aplikaciją nuotoliniu būdu. Tai suteikia galimybę stebėti ir reguliuoti sistemos veikimą iš bet kurios vietos, užtikrinant maksimalų komfortą ir efektyvumą. „Nimbus R32, Plus, 120 S T Net“ palaiko nuotolinio serviso galimybę, kas leidžia greitai reaguoti į techninius klausimus ir užtikrina sklandų veikimą. Be to, šis modelis gali būti integruojamas su fotovoltinėmis sistemomis, leidžiančiomis efektyviai panaudoti saulės energiją ir dar labiau sumažinti energijos sąnaudas.

Efektyvumas ir Patikimumas

„Ariston Nimbus R32, Plus, 120 S T Net“ yra patikimas ir efektyvus sprendimas, skirtas iki 250 m² ploto namams ar verslo patalpoms, kuris užtikrina aukštą efektyvumą ir ilgalaikį patikimumą. Su moderniomis funkcijomis, lengvu montavimu ir išmaniu valdymu, šis šilumos siurblys puikiai tinka tiems, kurie siekia sumažinti energijos sąnaudas ir prisidėti prie tvaraus gyvenimo būdo.

Brošiūra atsisiuntimui>

Svoris 163 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šilumos siurblys oras-vanduo Ariston Nimbus R32, Plus, 120 S T Net 13.87 kW Φ3, su Wi-Fi”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Serija NIMBUS S NET R32
Tipas Oras-Vanduo SPLIT
Nuotolinis valdymas Wi-Fi
Valdymas internetu Atskiras Wi-Fi modulis komplekte
Vėsinimo galia, kW max/min 12.5/4.3 (oras 35°C, vanduo 18/23°C)
Šildymo galia, kW max/min 13.9/3.7 (oras 7°C, vanduo 35/30°C)
Prated, kW (LWT 55) 9.39
Nominali galia, kW 12
Šildymo sezoninis naudingumo koeficientas (SCOP) 4.6
Karšto vandens ruošimas Išorinėje vandens talpoje (užsakoma atskirai)
Energetinio efektyvumo klasė A+++/A++
Maitinimas Φ3, 400 V, 50 Hz
Šaltnešis R32
Termoreguliacijos įranga komplekte Valdiklis-termostatas Ariston Sensys HD